Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník
×

Hodnocení

Průměr 4.92 z 36
hodnocení.
5
33

4
3

3
0

2
0

1
0
| | 3 | |
2021-06-30 20:06:58
Křížkovi
~ Apartmán 1
Byli jsme velice spokojeni. Příjemní majitelé ,ochotni poradit co se týká informací o turistice v okolí. Výhled přímo na zámek. Apartmán velice hezky zařízen. V blízkosti restaurace, kde se dá dobře stravovat. Můžeme doporučit ,výborné místo pro dovolenou.
2021-06-29 06:49:55
Březovští
~ Apartmán 2
Potvrzujeme, že předešlá hodnocení jsou naprosto pravdivá. Již jsme doporučili našim přátelům.
2021-06-13 18:12:23
Liškovi
~ Apartmán 2
Úžasní majitelé, výborné ubytování, nádherná krajina - prostě skvělé.
2021-06-12 13:14:00
Jana Ryšavá
~ Apartmán 2
Vřele doporučuji všem, kteří mají rádi přírodu a její zvláštnosti i historické památky. Apartmán je na strategickém místě v centru obce s výhledem na překrásný zámek. Počasí nám přálo, takže jsme mohli navštívit všechna zajímavá místa v okolí. Samotný apartmán je velice dobře vybavený, k dispozici i propagační materiály , podle kterých se dá cestovat i putovat.K dispozici i malá zahrada. Majitelé jsou velice příjemní a vstřícní.
2020-09-28 19:52:59
Žemberiovi
~ Apartmán 1
Prožili jsme krásný prodloužený víkend v pohodlném apartmánu a hned naproti kouzelnému zámku. Majitelé jsou velmi milí a se vším nám poradili - co se týkalo výletů, stravování... Počasí nám bohužel nepřálo, tak nám pan majitel hned zatopil a tak jsme si na nic nemohli stěžovat. Každému mohu ubytování doporučit.
2020-09-28 18:53:20
Tatíčkovi
~ Apartmán 2
Moc se nám líbilo. Apartmán je na skvělém místě, čistý, dobře vybavený. Majitelé jsou příjemní, ochotní a rádi poradí, co se okolí, stravování apod. týká. Vzhledem k tomu, že se prudce ochladilo a přišel náhle podzim, bylo skvělé, že pan majitel vydatně zatopil. Mohu s čistým svědomím jen doporučit.
2020-09-02 13:12:19
Fišerovi
~ Apartmán 2
Pohodlně a prakticky zařízený apartmán ve starém domě s atmosférou. Tu umocňuje umístění domu přímo naproti zámku Nové Hrady. Jednoduché a pěkné posezení na zahrádce s výhledem do nádherného zámeckého parku. Starý dům jsme v létě ocenili, protože v apartmánu nebylo horko. Apartmán je velmi prostorný, takže se necítíte stísněně. Kuchyňka je dostatečně vybavená. TV má USB, což se s dětmi zvláště při špatném počasí hodí. Paní majitelka je vstřícná a poskytne plno rad na zajímavá turistická místa, i kde se dobře najíst. Za nás naprosto perfektní poměr cena/výkon.
2020-08-27 19:08:14
Coupleonatrip Cz
~ Apartmán 2
Velice útulný a čistý apartmán, skvělí majitelé,
| | 3 | |
Napsat recenzi
Vaše hodnocení:  
Text recenze:

Jméno:  

Jaký apartmán?  
Apartmán 1 je v přízemí vpravo.
Apartmán 2 je vlevo.
Apartmán 3 je ve vedlejší budově se vchodem z uličky.

Kolik je 1 + 8 ?