Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník
×

Hodnocení

Průměr 4.92 z 36
hodnocení.
5
33

4
3

3
0

2
0

1
0
| 2 | | |
2023-08-17 20:55:56
M+D Schnellyovi z Dolních Dunajovic
~ Apartmán 3
Strávili jsme zde krásný srpnový týden.Majitelé jsou velmi příjemní, apartmán krásný a super čistý. Můžeme jen doporučit. Zámek hned na proti, Toulovcovy maštale a údolím řeky Korunky...to zde nesmíte vynechat...
2023-08-12 08:07:49
Hornišlovi
~ Apartmán 2
Ubytování moc hezké.Pani majitelka ochotně přidala dva polštáře na naše přání.Všude čisto.Doporučujeme všem , kteří chtějí poznávat tento kraj.
2023-08-08 12:53:04
Spisarovi
~ Apartmán 1
Naprostá spokojenost. Komunikace s majiteli skvělá.. Děkujeme a doporučujeme.
2021-10-04 06:00:09
Doležalovi
~ Apartmán 2
Můžeme jen doporučit. Čistý a dostatečně vybavený apartmán. V chladnějších večerech majitelé zatopili. V okolí spousta turistických cílů a samozřejmě krásný zámek hned naprosti ubytování. Určitě ještě někdy navštívíme.
2021-08-17 19:45:25
Duškovi
~ Apartmán 2
Pokud hledáte v oblasti Maštalí příjemný apartmán se sympatickou a vstřícnou majitelkou, pak jste na správné adrese.
2021-07-15 19:52:52
Jana+David+Tomík
~ Apartmán 2
100% spokojenost. Děkujeme.
2021-07-08 16:32:32
Jana + 4
~ Apartmán 1
Vážení, obzvláště při návštěvě zámku je apartmán v ideální poloze. Našli jsme vše potřebné k ubytování, děkujeme. Rádi se k Vám zase někdy vrátíme.
2021-07-04 18:17:52
Milan
~ Apartmán 1
Byli jsme velmi spokojeni. Určitě doporučíme. Apartmán je blízko zámku. Příjemné bydlení. Vřele doporučujeme. 100% spokojenost.
| 2 | | |
Napsat recenzi
Vaše hodnocení:  
Text recenze:

Jméno:  

Jaký apartmán?  
Apartmán 1 je v přízemí vpravo.
Apartmán 2 je vlevo.
Apartmán 3 je ve vedlejší budově se vchodem z uličky.

Kolik je 3 + 2 ?