Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník
×
Zapomněli jste heslo?

Hodnocení

Průměr 4.96 z 25
hodnocení.
5
24

4
1

3
0

2
0

1
0
1 | | |
2021-10-04 06:00:09
Doležalovi
~ Apartmán 2
Můžeme jen doporučit. Čistý a dostatečně vybavený apartmán. V chladnějších večerech majitelé zatopili. V okolí spousta turistických cílů a samozřejmě krásný zámek hned naprosti ubytování. Určitě ještě někdy navštívíme.
2021-08-17 19:45:25
Duškovi
~ Apartmán 2
Pokud hledáte v oblasti Maštalí příjemný apartmán se sympatickou a vstřícnou majitelkou, pak jste na správné adrese.
2021-07-15 19:52:52
Jana+David+Tomík
~ Apartmán 2
100% spokojenost. Děkujeme.
2021-07-08 16:32:32
Jana + 4
~ Apartmán 1
Vážení, obzvláště při návštěvě zámku je apartmán v ideální poloze. Našli jsme vše potřebné k ubytování, děkujeme. Rádi se k Vám zase někdy vrátíme.
2021-07-04 18:17:52
Milan
~ Apartmán 1
Byli jsme velmi spokojeni. Určitě doporučíme. Apartmán je blízko zámku. Příjemné bydlení. Vřele doporučujeme. 100% spokojenost.
2021-06-30 20:06:58
Křížkovi
~ Apartmán 1
Byli jsme velice spokojeni. Příjemní majitelé ,ochotni poradit co se týká informací o turistice v okolí. Výhled přímo na zámek. Apartmán velice hezky zařízen. V blízkosti restaurace, kde se dá dobře stravovat. Můžeme doporučit ,výborné místo pro dovolenou.
2021-06-29 06:49:55
Březovští
~ Apartmán 2
Potvrzujeme, že předešlá hodnocení jsou naprosto pravdivá. Již jsme doporučili našim přátelům.
2021-06-13 18:12:23
Liškovi
~ Apartmán 2
Úžasní majitelé, výborné ubytování, nádherná krajina - prostě skvělé.
1 | | |
Napsat recenzi
Vaše hodnocení:  
Text recenze:

Jméno:  

Jaký apartmán?  
Apartmán 1 je v přízemí vpravo.
Apartmán 2 je vlevo.
Apartmán 3 je ve vedlejší budově se vchodem z uličky.

Kolik je 1 + 7 ?