Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník
×
Zapomněli jste heslo?

Ratings

Average 5 out of 23
ratings.
5
22

4
1

3
0

2
0

1
0
1 | |
2021-07-15 19:52:52
Jana+David+Tomík
~ Apartment 2
100% spokojenost. Děkujeme.
2021-07-08 16:32:32
Jana + 4
~ Apartment 1
Vážení, obzvláště při návštěvě zámku je apartmán v ideální poloze. Našli jsme vše potřebné k ubytování, děkujeme. Rádi se k Vám zase někdy vrátíme.
2021-07-04 18:17:52
Milan
~ Apartment 1
Byli jsme velmi spokojeni. Určitě doporučíme. Apartmán je blízko zámku. Příjemné bydlení. Vřele doporučujeme. 100% spokojenost.
2021-06-30 20:06:58
Křížkovi
~ Apartment 1
Byli jsme velice spokojeni. Příjemní majitelé ,ochotni poradit co se týká informací o turistice v okolí. Výhled přímo na zámek. Apartmán velice hezky zařízen. V blízkosti restaurace, kde se dá dobře stravovat. Můžeme doporučit ,výborné místo pro dovolenou.
2021-06-29 06:49:55
Březovští
~ Apartment 2
Potvrzujeme, že předešlá hodnocení jsou naprosto pravdivá. Již jsme doporučili našim přátelům.
2021-06-13 18:12:23
Liškovi
~ Apartment 2
Úžasní majitelé, výborné ubytování, nádherná krajina - prostě skvělé.
2021-06-12 13:14:00
Jana Ryšavá
~ Apartment 2
Vřele doporučuji všem, kteří mají rádi přírodu a její zvláštnosti i historické památky. Apartmán je na strategickém místě v centru obce s výhledem na překrásný zámek. Počasí nám přálo, takže jsme mohli navštívit všechna zajímavá místa v okolí. Samotný apartmán je velice dobře vybavený, k dispozici i propagační materiály , podle kterých se dá cestovat i putovat.K dispozici i malá zahrada. Majitelé jsou velice příjemní a vstřícní.
2020-09-28 19:52:59
Žemberiovi
~ Apartment 1
Prožili jsme krásný prodloužený víkend v pohodlném apartmánu a hned naproti kouzelnému zámku. Majitelé jsou velmi milí a se vším nám poradili - co se týkalo výletů, stravování... Počasí nám bohužel nepřálo, tak nám pan majitel hned zatopil a tak jsme si na nic nemohli stěžovat. Každému mohu ubytování doporučit.
1 | |
Write a review
Your rating:  
Your review:

Name:  

Which apartment?  
Apartment 1 is downstairs on the right.
Apartment 2 is on the left.

How much is 6 + 5 ?