Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník Panorama - zámek, apartmán, rybník
×
Zapomněli jste heslo?

Hodnocení

Průměr 5 z 23
hodnocení.
5
22

4
1

3
0

2
0

1
0
| 2 |
2020-09-28 18:53:20
Tatíčkovi
~ Apartmán 2
Moc se nám líbilo. Apartmán je na skvělém místě, čistý, dobře vybavený. Majitelé jsou příjemní, ochotní a rádi poradí, co se okolí, stravování apod. týká. Vzhledem k tomu, že se prudce ochladilo a přišel náhle podzim, bylo skvělé, že pan majitel vydatně zatopil. Mohu s čistým svědomím jen doporučit.
2020-09-02 13:12:19
Fišerovi
~ Apartmán 2
Pohodlně a prakticky zařízený apartmán ve starém domě s atmosférou. Tu umocňuje umístění domu přímo naproti zámku Nové Hrady. Jednoduché a pěkné posezení na zahrádce s výhledem do nádherného zámeckého parku. Starý dům jsme v létě ocenili, protože v apartmánu nebylo horko. Apartmán je velmi prostorný, takže se necítíte stísněně. Kuchyňka je dostatečně vybavená. TV má USB, což se s dětmi zvláště při špatném počasí hodí. Paní majitelka je vstřícná a poskytne plno rad na zajímavá turistická místa, i kde se dobře najíst. Za nás naprosto perfektní poměr cena/výkon.
2020-08-27 19:08:14
Coupleonatrip Cz
~ Apartmán 2
Velice útulný a čistý apartmán, skvělí majitelé,
2020-08-25 20:33:31
Šmídlovi
~ Apartmán 1
Útulné bydlení naproti pohádkovému zámku. Milí a příjemní majitelé, s nimiž se na všem domluvíte. Děkujeme za dobré tipy na koupání v lomu i v bazénu, výlety do přírody i na kole a příjemně strávenou dovolenou. Doporučujeme pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Určitě se sem vrátíme :) Šmídlovi
2020-08-25 08:09:20
Hůrkovi
~ Apartmán 2
Můžeme doporučit, prostorný apartmán a ochotní a příjemní majitelé. Všude budeme doporučovat.
2020-08-03 14:47:57
Koudelkovi
~ Apartmán 1
Děkujeme za krásný prodloužený víkend v pohodlném apartmánu umístěném na mystickém místě oproti zámku a zámecké zahradě. Majitelé jsou velmi milí a vstřícní, poradí a doporučí s výběrem lokalit, které stojí navštívit v blízkém i vzdálenějším okolí. Toto místo můžeme doporučit pro všechny věkové skupiny pro možnost výletů na kole, pěší turistiky, koupání a pro návštěvu zámku s rozsáhlou zámeckou zahradou.
2020-08-01 15:08:54
Kučerovi
~ Apartmán 2
Příjemně strávený týden ve velmi útulných apartmánech, vkusně a účelně vybavených s bonusem krásného starého domu. Okolí vhodné jak pro pěší tak pro cyklisty. Nádherný zámek s upravenými zahradami i výstavami. V okolí lesy, koupání, možnost stravování, prostě ideální místo pro dovolenou.
2020-07-19 19:40:29
Vilímkovi
~ Apartmán 2
Plně souhlasíme s předcházejícími kladnými hodnoceními. Byli jsme velmi spokojeni.
| 2 |
Napsat recenzi
Vaše hodnocení:  
Text recenze:

Jméno:  

Jaký apartmán?  
Apartmán 1 je v přízemí vpravo.
Apartmán 2 je vlevo.

Kolik je 2 + 5 ?